Delivery Ninja Stopt!
Nu de coronamaatregelen versoepeld worden, merken we dat mensen steeds meer zelf de deur uit gaan: en waar deuren worden geopend, worden ze soms ook weer gesloten. 👇

Daarom hebben we besloten om vanaf 1 juli de deuren van onze bestelbusjes gesloten te houden. We hebben een geweldige tijd gehad met onze bezorgdienst en we hopen ook dat jullie positief kunnen terug kijken op onze dienst! 😃 Wij hebben er in ieder geval van genoten dat we iets terug konden doen voor de maatschappij in deze bizarre tijd.

Tot aan 1 juli kun je dus nog gewoon je warm gebakken broodjes, verse groenten, cadeaupakketten, likeurtjes en koffie thuis laten bezorgen! 🚗💨 Bedankt voor jullie vertrouwen in ons en stay safe! 🙏

Over ons

Winkeliers hebben het zwaar tijdens deze Coronacrisis. Samen zitten we zo veel mogelijk binnen. Iedereen heeft echter ook behoefte aan verse producten zoals groenten, brood, melk of andere dingen. Delivery Ninja helpt consumenten en lokale winkeliers in Emmen.

Wij zijn een softwarebedrijf (Digital Brain) en we willen een manier vinden om te helpen tijdens deze COVID-19 / Corona gezondheidscrisis We kunnen jammer genoeg geen maskers of beademingsapparatuur maken, dus hebben we besloten onze vaardigheden op een andere manier in te zetten.

Delivery Ninja is een gratis service waarmee lokale bedrijven lokale klanten kunnen bedienen. Door een veilige manier te bieden om lokaal te bestellen, en zo die goederen bij u te laten bezorgen, helpt Delivery Ninja de lokale bevolking, mensen zoals u en ik, om de lokale verse etenswaren en uiteindelijk andere goederen, die u nodig heeft, bij u thuis te leveren. Lokale bedrijven krijgen zo de broodnodige verbinding met hun klanten, zodat ze niet failliet gaan en tegelijkertijd u van dienst kunnen blijven... nu en lang nadat de effecten van het coronavirus eindelijk verdwenen zijn.

We willen iedereen helpen om thuis te blijven, de goederen te krijgen die ze nodig hebben van lokale bedrijven en dankzij dit alles de lokale winkels bezig te houden.

We beginnen met een klein aantal winkels, met name kruideniers en andere voedingswinkels, maar we zijn van plan om die lijst met winkels en hun producten zeer snel uit te breiden. Bezoek dus regelmatig deliveryninja.nl om de nieuwe winkels en producten te zien die we dagelijks zullen toevoegen.

Kantoor van Digital Brain in Emmen